Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Bekijk winkelwagenDit recept van geroosterde varkenshaas is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een leuke, snelle en makkelijke lunch. Met dit recept haal je ook het beste uit je Kamado Joe.
Recept:
2 Varkenshaasjes (Livar, of nog mooier; Iberico)
Marinade:
½ Kopje Dijon mosterd
2 tl geperst knoflook
2 takjes rozemarijn, vers gehakt
2 takjes verse tijm
5 blaadjes salie
1 eetlepel rub naar keuze
2 tl Olijfolie
Bereidingswijze:
1. Breng de kamado naar een temperatuur van 230 graden celsius en plaats een gietijzeren grillrooster.
2. Meng alle ingrediënten in een kom. Wrijf de varkenshaas hiermee in samen met de rub en laat minimaal een uur marineren.
4. Plaats de gemarineerde varkenshaas voor 6 tot 7 minuten op het grillrooster en draai daarna om. Laat nog eens 10 minuten liggen. Draai hierna naar een kant die nog een beetje aangebraden moet worden tot een kerntemperatuur van 60 graden celsius.
5. Haal de varkenshaas van het vuur en laat deze nog 8 tot 10 minuten rusten.
Alles voor De Buitenkok
Berenkoog 93
1822 BN Alkmaar
Nederland
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid